Termeni si conditii E - Fotbal ( " Acordul " ) 

Acest Acord a fost modificat ultima dată la 07 octombrie 2013 . 

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții ( " Acord " , " Termeni si Conditii " ) cu atenție înainte de a utiliza http://www.e-fotbal.ro ( "Site-ul " ), operat de e - Fotbal ( " noi " , " noi " , sau "al nostru " ) . Prezentul acord stabilește termenii și condițiile obligatorii pentru utilizarea de către dvs. a site-ului de la http://www.e-fotbal.ro . 

Prin accesarea sau utilizarea site-ului în orice mod , inclusiv , dar nu limitat la , vizitarea sau navigarea pe site-ul sau contribuie continut sau alte materiale de pe Site , sunteți de acord să fie legat de acești Termeni și Condiții . Termenii cu literă sunt definite în prezentul acord . 

Proprietate Intelectuală 
Site-ul și conținutul său inițial , caracteristicile și funcționalitatea sunt deținute prin e - Fotbal și sunt protejate prin dreptul de autor internațional , marca inregistrata, brevet de inventie , secret comercial sau altă proprietate intelectuală sau legile privind drepturile de proprietate  .

Încetarea 
Se poate rezilia accesul dvs. la site-ul , fără motiv sau preaviz , ceea ce poate duce la confiscarea și distrugerea tuturor informațiilor asociate cu tine . Toate dispozițiile prezentului acord , care prin natura lor ar trebui sa supravietuiasca reziliere vor supraviețui încetării , inclusiv , fara limitare , prevederile de proprietate , atenționările de garanție , despăgubire , și limitările de răspundere . 

Link-uri către alte site 
Site-ul nostru poate contine link-uri către site-uri terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de e - Fotbal . 

e - Fotbal nu are nici un control asupra , și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul , politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii terță parte . Noi sfătuim să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate de pe orice site terță parte pe care le vizitați . 

Legea 
Acest Acord ( și orice reguli suplimentare , politicile , sau orientări încorporate prin referință ), vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din București , România , fără a da efect la orice principiile de conflict de legi . 

modificări la prezentul acord 
Ne rezervăm dreptul , la discreția noastră , să modifice sau să înlocuiască aceste Condiții de postarea termenilor actualizate pe site-ul . Utilizarea în continuare a site-ului după orice astfel de modificări constituie acceptarea noilor termeni si conditii. 

revizui acest acord periodic pentru schimbări . Dacă nu sunteți de acord cu oricare din prezentul acord sau orice modificare a prezentului acord , nu utilizați , accesul sau de a continua pentru a accesa site-ul sau intrerupe orice utilizare a site-ului imediat . 

Contactati-ne 
Dacă aveți orice întrebări cu privire la acest acord , va rugam sa ne contactati . 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Sunt de acord


Ai uitat parola?

Sau

Inregistreaza-te

Gratuit si rapid