e-Fotbal.ro versiunea 1.0 Beta

 

Istoric

e-fotbal.ro a fost prima data lansat in 2003, aniversand acum 10 ani de existenta.

Dealungul timpului site-ul a avut diferite forme si s-a axat pe mai multe domenii ce au legatura cu fotbalul in limba engleza.

Inceputul a fost cu afisarea rezultatelor, clasamente si meciuri viitoare din putine ligi, totul fiind incorporat intr-un flash, placut vizual pentru acele vremuri insa foarte greu de manageriat.

A urmat adaugarea unei galerii cu wallpapers cu si despre fotbal, succesul acesteia determinand schimbarea totala a siteu-lui intr-o galerie de imagini.

In 2010 dupa mai multe forme ale galeriei, destinatia site-ului a fost schimbata in ceva asemanator cu functionalitatea actuala, punand la dispozitia vizitatorilor rezultate din Liga I, Liga II si Liga II, precum si competitiile consacrate cum ar fi Liga campionilor si Europa League.

Forma actuala a fost lansata in Octombrie 2013.

Ce isi propune e-fotbal.ro

Plecam de la ideea furnizarii catre vizitatori o baza cat mai mare de informatii, legate de competitii, rezultate, echipe si nu in ultimul rand o comparatie "head to head" in cazul meciurilor postate.

Dorim o informare cat mai completa asupra statisticilor unui meci viitor, totul sub un aspect placut vizual, usor de descifrat, intr-un cuvant "user-friendly". 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Sunt de acord


Ai uitat parola?

Sau

Inregistreaza-te

Gratuit si rapid